Strona główna / Baza filmów / Osoby / Kudła Ziutek
Data urodzin:
ok. 1924

właśc. Józef Kudła. Aktor.
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1932 - 10% DLA MNIE (boy hotelowy)
1934 - MŁODY LAS (uczeń)
1935 - DWIE JOASIE (boy na balu mody)
1936 - JADZIA (Jurek Malicz, brat Jadzi)
1936 - WIERNA RZEKA (posłaniec)
1938 - ROBERT I BERTRAND (uczeń)
1938 - SZCZĘŚLIWA TRZYNASTKA (członek orkiestry)
1938 - FLORIAN (Florek, wnuk Wereszczyńskiego)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ