Data urodzin:
2 lutego 1908 w Berlinie
Data śmierci:
1944 w Nicei

właśc. Witold Kozikowski. Aktor, śpiewak, tancerz.
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1930 - JANKO MUZYKANT (Janko Muzykant)

PEŁNA FILMOGRAFIA: 

1930 - JANKO MUZYKANT (Janko Muzykant)
1932 - GŁOS PUSTYNI (Tarnowski)
1932 - ROK 1914 (Jerzy Mirski)
1933 - KAŻDEMU WOLNO KOCHAĆ (gwiazdor rewiowy)
1934 - ŚLUBY UŁAŃSKIE (Załęski)
1936 - MAŁY MARYNARZ (porucznik Kotowicz)
1936 - STRASZNY DWÓR (Stefan)
1937 - UŁAN KSIĘCIA JÓZEFA (porucznik Andrzej Zadora)


Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ