Strona główna / Baza filmów / Osoby / Tychowski Wiktor
Data urodzin:
30 sierpnia 1903 we Lwowie

Gitarzysta.
  • Filmografia
  • Pełna biografia
  • O osobie
Filmy w projekcie:
1932 - ROMEO I JULCIA (gitarzysta w orkiestrze)
1935 - DWIE JOASIE (gitarzysta na balu mody)

PEŁNA FILMOGRAFIA: 

1932 - ROMEO I JULCIA (gitarzysta w orkiestrze) 
1933 - SZPIEG W MASCE (gitarzysta w Alkazarze) 
1934 - CZARNA PERŁA (gitarzysta w Odeonie)
1934 - KOCHA, LUBI, SZANUJE (gitarzysta w Akwarium) 
1934 - PROKURATOR ALICJA HORN (gitarzysta w Argentynie)
1935 - DWIE JOASIE (gitarzysta na balu mody) 
1935 - KOCHAJ TYLKO MNIE (gitarzysta w Continentalu) 
1938 - JAK POWSTAJE PŁYTA film dokumentalny (w roli samego siebie) 


Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ