Strona główna / Baza filmów / Osoby / Matuszelański Feliks
Data śmierci:
w czasie II wojny światowej

Asystent operatora.
  • Filmografia
  • Pełna biografia
Filmy w projekcie:
1927 - ZEW MORZA (Pomoc techniczna)
1929 - POLICMAJSTER TAGIEJEW (Asystent operatora)
1932 - 10% DLA MNIE (Asystent operatora)

PEŁNA FILMOGRAFIA:

1923 – LUDZIE MROKU
1923 – SYN SZATANA
1924 – ŚLUBOWANIE
1925 – RYWALE
1926 – CZERWONY BŁAZEN
1927 – ZEW MORZA
1928 – KROPKA NAD I
1929 – POLICMAJSTER TAGIEJEW
1929 – KOBIETA, KTÓRA GRZECHU PRAGNIE
1930 – URODA ŻYCIA
1931 – SERCE NA ULICY
1932 - 10% DLA MNIE
1932 – LEGION ULICY


Inne funkcje

aktor

1926 – CZERWONY BŁAZEN


Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ