Strona główna / Baza filmów / Osoby / Palester Roman
Data urodzin:
28 grudnia 1907 w Śniatyniu
Data śmierci:
25 sierpnia 1989 w Paryżu

Kompozytor
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1933 - ZABAWKA (Muzyka)
1934 - MŁODY LAS (Muzyka)
1935 - DZIEŃ WIELKIEJ PRZYGODY (Muzyka)
1937 - DZIEWCZĘTA Z NOWOLIPEK (Muzyka)
1938 - LUDZIE WISŁY (Muzyka)
1939 - JA TU RZĄDZĘ (Muzyka)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ