Strona główna / Baza filmów / Osoby / Neuteich Marian
Data urodzin:
29 maja 1890
Data śmierci:
1943 w obozie w Trawnikach

Kompozytor, dyrygent, wiolonczelista.
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1934 - MŁODY LAS (Muzyka)
1935 - DZIEŃ WIELKIEJ PRZYGODY (Muzyka)
1937 - DZIEWCZYNA SZUKA MIŁOŚCI (Muzyka)
1937 - DZIEWCZĘTA Z NOWOLIPEK (Muzyka)
1938 - LUDZIE WISŁY (Muzyka)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ