Strona główna / Baza filmów / Osoby / Rydzewski Henryk
Data urodzin:
1890
Data śmierci:
23 lutego 1949

właśc. Henryk Bay-Rydzewski. Aktor.
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1919 - LUDZIE BEZ JUTRA (huzar)
1922 - ROK 1863 (Wiesnicyn, oficer)
1922 - TAJEMNICA MEDALIONU (rotmistrz Stanisław Borski)
1937 - DZIEWCZYNA SZUKA MIŁOŚCI (członek komitetu lotu transatlantyckiego)
1939 - ŻONA I NIE ŻONA (mężczyzna w restauracji)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ