Strona główna / Baza filmów / Osoby / Ćwiklińska Mieczysława
Data urodzin:
1 stycznia 1879 w Lublinie
Data śmierci:
28 lipca 1972 w Warszawie

Aktorka
  • Filmografia
  • Galeria
Filmy w projekcie:
1933 - JEGO EKSCELENCJA SUBIEKT (Idalia Porecka, matka Ani)
1936 - JADZIA (prezesowa Oksza, matka Jana)
1937 - ZNACHOR (Florentyna Szkopkowa, właścicielka kina)
1938 - DRUGA MŁODOŚĆ (matka Janiny)
1938 - ROBERT I BERTRAND (siostra Ippla)
1938 - SYGNAŁY (markiza de Boncroix)
1938 - WRZOS (Ramszycowa)
1939 - DOKTÓR MUREK (Czabranowa, matka Tunki)
1939 - PRZEZ ŁZY DO SZCZĘŚCIA (Żaneta, sekretarka Leny)
1939 - U KRESU DROGI (Kordelia, ciotka Gabrieli)
1939 - ŻONA I NIE ŻONA (baronowa von Hopp)
1939 - BIAŁY MURZYN (hrabina Lipska, ciotka Jadwigi)
Polityka prywatności
Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ