Data urodzin:
8 sierpnia 1884 w Warszawie
Data śmierci:
14 lipca 1962 w Warszawie

Aktor.
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1925 - IWONKA
1932 - KSIĘŻNA ŁOWICKA (kamerdyner księcia)
1935 - DWIE JOASIE (kelner na balu mody)
1936 - ADA, TO NIE WYPADA! (przyjaciel Antoniego)
1936 - JEGO WIELKA MIŁOŚĆ (szef kelnerów)
1937 - ZNACHOR (chłop, który przyniósł ranną Marysię do znachora)
1938 - PAWEŁ I GAWEŁ (redaktor)
1939 - SPORTOWIEC MIMO WOLI (właściciel zakładu fryzjerskiego)
1939 - BIAŁY MURZYN (lekarz w klinice)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ