Strona główna / Baza filmów / Osoby / Znicz Michał
Data urodzin:
1888 w Warszawie
Data śmierci:
24 grudnia 1943 w Pruszkowie

właśc. Michał Feiertag. Aktor, reżyser
  • Filmografia
Filmy w projekcie:
1934 - MŁODY LAS (Charles Attenot, profesor języka francuskiego)
1935 - DWIE JOASIE (Hilary Licherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)
1936 - JADZIA (Królik, dyrektor firmy Oksza)
1936 - JEGO WIELKA MIŁOŚĆ (Szypułko, aktor)
1938 - DRUGA MŁODOŚĆ (Klaudiusz, lokaj Mohortów)
1938 - ROBERT I BERTRAND (baron Dobkiewicz)

Strona Internetowa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu
Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
Główny serwis POIiŚ